Kopr v sladkokyselém nálevu
Pokud jste milovníky koprovky, pak je tento recept přesně pro vás. Kopr zavařený v malých sklenkách je k přípravě koprové omáčky ideální, protože oproti kopru sušenému nebo mraženému vám omáčku i ochutí.
Suroviny pro 1 dávka
5 přesnídávkových skleniček
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 703 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopr v sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1Pl
Moje poznámka
Kopr v sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1Pl
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 14 minutami
Bábovka z pudinku
Routeu před 47 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 49 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 59 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 59 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 1 hodinou
Chutné vafle
Lara.S před 1 hodinou
Jablkový perník
Lara.S před 1 hodinou
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný kopr,
sterilovaný kopr,
nakládání kopru,
sterilovaný kopr recept,
zavaření kopru,
kopr,
jak sterilovat kopr,
jak zavarit kopr,
nakládaný kopr recept,
kopr recepty,
sterilování kopru,
zavareny kopr,
kopr nakládaný,
nakládáme kopr,
kopr zavaření,
zavarovani kopru,
kopr nakladani,
nakládání kopru do octa,
kopr sterilovaný,
sladkokyselý nálev
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
kopr
Komentáře (6)
Nebo to někdy dám do trouby na hlubší plech, podleju vodou aby skleničky stály ve vodě aspoň cca 3 cm. A pokračuju stejně jako kdyby to bylo na plotně.
Dělám to tak už 30 let, je to vyzkoušené, a jednoduché, a zavařuji prakticky všechno co se dá.