Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 248 kJ / 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,22 g |
| Tuky | 1,09 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi osmahneme cibulku, cibuli a česnek a pak přidáme papriku.
Krok 2: Maso naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, potřeme česnekem z pánve a obalíme v paprice. Špekáčky, slaninu, houby, papriku a cibuli nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu.
Krok 3: Naskládáme do pekáčku, podlijeme zbytkem z pánve. Během pečení podlíváme do změknutí.
Krok 4: Pečeme přikryté při 200°C do změknutí. Ke konci na 5 min. odklopíme. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špíz s ostrou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qJ3
Moje poznámka
Špíz s ostrou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qJ3
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Tématické fráze:
omáčka ke špízum,
špízy ze špekáčků,
špíz ze špekáčků,
špíz,
omáčky ke špízům,
co se dává do špízu,
spizy v omáčce,
ostré omáčky k masu,
špízy v troubě,
veprove spizy s omackou,
vepřový špíz,
recept na dobrý špíz,
špis recept,
ostrá omáčka k masu,
omáčkana špízy,
pikantni omacka na spizy,
maso s ostrou omáčkou,
špíz špekáčky,
masové špízy s omáčkou,
ostré špekáčky top recept
Suroviny:
maso vepřové,
houby,
špekáček,
slanina anglická,
olej,
paprika čerstvá červená,
cibulka,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
pepř čtyř barev
Komentáře (9)