Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,41 g |
Tuky | 22,21 g |
Vláknina | 14,52 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Podávám s bramborem.
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Moje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Nejnovější recepty
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí brusinková granola
Přidáno před 2 hodinami
Quinoa jako salát
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa s rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slunečnicové sušenky
Janicee před 8 minutami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 35 minutami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 13 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 13 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 14 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 15 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 16 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 16 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 16 hodinami
Tématické fráze:
maďarský vepřový plátek,
maďarské žebírko,
madarsky rizek,
vepřové maso po maďarsku,
vepřová játra po madarsku,
maďarské vepřové žebírko,
madarsky platek,
řízky na maďarský způsob,
vepřový plátek po maďarsku,
kuře na maďarský způsob,
vepřove žebirko madarske,
maso po maďarsku,
madarský strůdl,
veprove po madarsku,
maďarský vepřový řízek,
vepřový plátek maďarský,
vepřové žebírko po v maďarsku,
žebírko po madarsku,
vepřový řízek po madarsku,
jatra na madarsky zpusob
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
žampióny,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)