Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 793 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,13 g |
Tuky | 23,93 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 19,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustičky z MW
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxGY
Moje poznámka
Kapustičky z MW
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxGY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 3 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 11 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 23 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapustičky,
kapustičky recept,
recept na kapusticky,
kapustičky na medu,
kapustičky recepty,
recepty z kapustiček,
recepty na kapusticky,
recept kapustičky,
malé kapustičky recept,
varene kapusticky,
recepty kapustičky,
kapustičky s nivovým krémem,
recepty pro mw,
kapustničky,
recepty z kapustičky,
kapustička,
kapusticky v mikrovlnce,
recepty na kapustičku,
hermelin mikrovlnka,
hotentotky
Suroviny:
kapusta růžičková,
olej,
česnek sušený,
vegeta,
sýr hermelín
Komentáře (24)
S hermelínom si takto vlním aj brokolicu alebo karfiol, keď som veľmi hladná a doma nie je nič "normálneho" navarené...
Tvoje fotky vzbudzujú vo mne zvláštne procesy...
Česnek a vegeta při tom procesu nějak "zkaramelizovaly", což bylo zdrojem výborné chuti - i bez hermelínu