Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 489 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,00 g |
Tuky | 225,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Moje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 14 minutami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
jirkastu před 2 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 2 hodinami
Maková náplň
mismi před 2 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 4 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 6 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 6 hodinami
Tématické fráze:
zabijackova sekana,
zabijackova svickova,
sekaná svíčková,
panenska sekana,
zabijačková sekaná v bránici,
panenská svíčková sekaná,
zabijačková kuchařka,
praganda,
zabijackove recepty,
svíčková v bránici,
svíčková v bláně,
sekaná svíčková v bránici,
sekaná panenská svíčková,
svíčková panenka,
sekaná s panenskou svíčkovou,
panenská svíčková v sekané,
panenka v sekane,
zabijačkova sekana svičkova,
sekaná plněná svíčkovou,
panenská svíčková
Suroviny:
maso mleté,
svíčková hovězí,
bránice,
česnek,
praganda,
koření do mletého masa,
sádlo
Komentáře (21)
Možná se pletu, ale není to náhodou vykrojené z červené papriky??