Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Moje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 16 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 9 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 11 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 13 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 14 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 14 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 14 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč s jablky,
buchta s pomerančem,
kynuté buchty s jablky,
kynuté koláče s jablky,
koláč s pomeranči,
moučník s pomeranči,
jablková koláč s pomerančem,
moučník s pomerančem,
kynuté koláčky s jablky,
moučníky s pomerančem,
buchta s pomeranči,
kynutá buchta s jablky,
pomeranč kolač,
kolac s jablky,
kynute kolače plněné jablkem,
moučníky s pomeranči,
pečeme s pomeranči,
buchta s jablky a pomerančem,
kynuté koláče plněné jablky,
kynuté jablkové buchty
Suroviny:
těsto kynuté,
jablko,
pomeranče,
mouka,
cukr písek,
máslo
Komentáře (19)
dávám bodík
sidero, necháváš těsto na plechu kynout?
Také jsem netušila, že existuje něco takového jako polotovar kynutého těsta a ráda bych věděla, co výrobce s těstem dělá, aby při přepravě a v obchodě dál nekynulo. Samotné udržování v chladu asi moc nepomůže, vždyť jsou i těsta, která se dávají přes noc kynout do ledničky nebo do studené vody(podvodnice).
Díky za informaci, třeba někdy zkusím, až mě bude tlačit čas.