Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Moje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové koblihy
Bretik před 28 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 2 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč s jablky,
buchta s pomerančem,
kynuté buchty s jablky,
kynuté koláče s jablky,
koláč s pomeranči,
moučník s pomeranči,
jablková koláč s pomerančem,
moučník s pomerančem,
kynuté koláčky s jablky,
moučníky s pomerančem,
buchta s pomeranči,
kynutá buchta s jablky,
pomeranč kolač,
kolac s jablky,
kynute kolače plněné jablkem,
moučníky s pomeranči,
pečeme s pomeranči,
buchta s jablky a pomerančem,
kynuté koláče plněné jablky,
kynuté jablkové buchty
Suroviny:
těsto kynuté,
jablko,
pomeranče,
mouka,
cukr písek,
máslo
Komentáře (19)
dávám bodík
sidero, necháváš těsto na plechu kynout?
Také jsem netušila, že existuje něco takového jako polotovar kynutého těsta a ráda bych věděla, co výrobce s těstem dělá, aby při přepravě a v obchodě dál nekynulo. Samotné udržování v chladu asi moc nepomůže, vždyť jsou i těsta, která se dávají přes noc kynout do ledničky nebo do studené vody(podvodnice).
Díky za informaci, třeba někdy zkusím, až mě bude tlačit čas.