Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Moje poznámka
Kynutý koláč s jablky a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLpV
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
el.mencl před 9 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 10 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč s jablky,
buchta s pomerančem,
kynuté buchty s jablky,
kynuté koláče s jablky,
koláč s pomeranči,
moučník s pomeranči,
jablková koláč s pomerančem,
moučník s pomerančem,
kynuté koláčky s jablky,
moučníky s pomerančem,
buchta s pomeranči,
kynutá buchta s jablky,
pomeranč kolač,
kolac s jablky,
kynute kolače plněné jablkem,
moučníky s pomeranči,
pečeme s pomeranči,
buchta s jablky a pomerančem,
kynuté koláče plněné jablky,
kynuté jablkové buchty
Suroviny:
těsto kynuté,
jablko,
pomeranče,
mouka,
cukr písek,
máslo
Komentáře (18)
dávám bodík
sidero, necháváš těsto na plechu kynout?
Také jsem netušila, že existuje něco takového jako polotovar kynutého těsta a ráda bych věděla, co výrobce s těstem dělá, aby při přepravě a v obchodě dál nekynulo. Samotné udržování v chladu asi moc nepomůže, vždyť jsou i těsta, která se dávají přes noc kynout do ledničky nebo do studené vody(podvodnice).
Díky za informaci, třeba někdy zkusím, až mě bude tlačit čas.