Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 488 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 145,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Moje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 20 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 21 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 22 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 23 minutami
Zapečený chřest
Leren před 24 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 43 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 47 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 47 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 48 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 49 minutami
Tématické fráze:
pomazanka z varene mrkve,
pomzánka z uzené mrkve,
pomazánka s vařené z mrkve,
jídlo z vařené z mrkve,
z varene mrkve,
pomazánka z vařené mrkve recepty,
pomazánka na topinky z mrkve,
kolac z varene mrkve,
jídla s vařenou mrkvou,
lada hruska udeny syr,
pomazánka z mrkve na topinky,
pomazánka z klobásy a mrkve,
recepty z mrkvy,
pomazanka z varena mrkve,
testoviny s uzenym losose,
lada hruška bramborové lupínky,
pomazánka z vařených brambor a mrkve,
pomazanka-z-varene-mrkvy-s-uzenym-syrem,
bramborové lupínky ládi hrušky
Suroviny:
mrkev,
sýr uzený,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
cibule,
pažitka
Komentáře (18)
Jak tady píšou ostatní,také dělávám ze syrové mrkve,jen ji chvíli orestuji na másle
Podobným způsobem zpracovávám (samozřejmě ne vždy) zeleninu použitou při přípravě masových vývarů... Vlastně "nastavuji" aromatické (lososové, tuňákové) či příliš tučné (máslo, mascarpone, škvarky, pečený bůček) pomazánky...
Dávame si obyčajne na suché topinky.
Recept som raz niekde objavila ako klobásovú pomazánku pre vegetariánov.
Tiež robím pomazánky so surovej mrkvy, ale po odstáti mi vadí tá tekutina.
Vďaka za zastavenie u mojeho receptu.