Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 338 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,32 g |
| Tuky | 4,61 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 102,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše s paprikami, cibulkou, česnekem, pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XAgW
Moje poznámka
Bramborová kaše s paprikami, cibulkou, česnekem, pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XAgW
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramboová kaše,
bramborová kaše s paprikou,
bramborova kase s ci,
ritka kase,
bramborova kase veg
Suroviny:
brambory,
kmín drcený,
mléko,
máslo,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
česnek,
pažitka,
sůl
Komentáře (9)
Píšu v receptu, že u tohoto má být kaše řidší konzistence. nám zelenina ani česnek na skus naprosto nevadí. Ale vlašáky? No proč né
Celkove mam Rada jidla, ktera mohu v 1 den uvarit a 2 den jeste pouzit na jiny obed ci dojist.
Brambory uz varim rozhodne jen ve slupce (maji lepsi, vyraznejsi bramborovou chut a bramborova kase se z nich da take udelat!). Mleko i Maslo jsem dodnes vzdy pridala k teplym bramboram a nijak neohrivala/jsem rychla, lina hospodyne