Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 488 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 145,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Moje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 20 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z varene mrkve,
pomzánka z uzené mrkve,
pomazánka s vařené z mrkve,
jídlo z vařené z mrkve,
z varene mrkve,
pomazánka z vařené mrkve recepty,
pomazánka na topinky z mrkve,
kolac z varene mrkve,
jídla s vařenou mrkvou,
lada hruska udeny syr,
pomazánka z mrkve na topinky,
pomazánka z klobásy a mrkve,
recepty z mrkvy,
pomazanka z varena mrkve,
testoviny s uzenym losose,
lada hruška bramborové lupínky,
pomazánka z vařených brambor a mrkve,
pomazanka-z-varene-mrkvy-s-uzenym-syrem,
bramborové lupínky ládi hrušky
Suroviny:
mrkev,
sýr uzený,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
cibule,
pažitka
Komentáře (18)
Jak tady píšou ostatní,také dělávám ze syrové mrkve,jen ji chvíli orestuji na másle
Podobným způsobem zpracovávám (samozřejmě ne vždy) zeleninu použitou při přípravě masových vývarů... Vlastně "nastavuji" aromatické (lososové, tuňákové) či příliš tučné (máslo, mascarpone, škvarky, pečený bůček) pomazánky...
Dávame si obyčajne na suché topinky.
Recept som raz niekde objavila ako klobásovú pomazánku pre vegetariánov.
Tiež robím pomazánky so surovej mrkvy, ale po odstáti mi vadí tá tekutina.
Vďaka za zastavenie u mojeho receptu.