Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 488 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 145,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Moje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 1 minutou
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 1 hodinou
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 6 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z varene mrkve,
pomzánka z uzené mrkve,
pomazánka s vařené z mrkve,
jídlo z vařené z mrkve,
z varene mrkve,
pomazánka z vařené mrkve recepty,
pomazánka na topinky z mrkve,
kolac z varene mrkve,
jídla s vařenou mrkvou,
lada hruska udeny syr,
pomazánka z mrkve na topinky,
pomazánka z klobásy a mrkve,
recepty z mrkvy,
pomazanka z varena mrkve,
testoviny s uzenym losose,
lada hruška bramborové lupínky,
pomazánka z vařených brambor a mrkve,
pomazanka-z-varene-mrkvy-s-uzenym-syrem,
bramborové lupínky ládi hrušky
Suroviny:
mrkev,
sýr uzený,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
cibule,
pažitka
Komentáře (18)
Jak tady píšou ostatní,také dělávám ze syrové mrkve,jen ji chvíli orestuji na másle
Podobným způsobem zpracovávám (samozřejmě ne vždy) zeleninu použitou při přípravě masových vývarů... Vlastně "nastavuji" aromatické (lososové, tuňákové) či příliš tučné (máslo, mascarpone, škvarky, pečený bůček) pomazánky...
Dávame si obyčajne na suché topinky.
Recept som raz niekde objavila ako klobásovú pomazánku pre vegetariánov.
Tiež robím pomazánky so surovej mrkvy, ale po odstáti mi vadí tá tekutina.
Vďaka za zastavenie u mojeho receptu.