Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 488 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 145,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Moje poznámka
Pomazánka z vařené mrkve s uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjLo
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z varene mrkve,
pomzánka z uzené mrkve,
pomazánka s vařené z mrkve,
jídlo z vařené z mrkve,
z varene mrkve,
pomazánka z vařené mrkve recepty,
pomazánka na topinky z mrkve,
kolac z varene mrkve,
jídla s vařenou mrkvou,
lada hruska udeny syr,
pomazánka z mrkve na topinky,
pomazánka z klobásy a mrkve,
recepty z mrkvy,
pomazanka z varena mrkve,
testoviny s uzenym losose,
lada hruška bramborové lupínky,
pomazánka z vařených brambor a mrkve,
pomazanka-z-varene-mrkvy-s-uzenym-syrem,
bramborové lupínky ládi hrušky
Suroviny:
mrkev,
sýr uzený,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
cibule,
pažitka
Komentáře (17)
Jak tady píšou ostatní,také dělávám ze syrové mrkve,jen ji chvíli orestuji na másle
Podobným způsobem zpracovávám (samozřejmě ne vždy) zeleninu použitou při přípravě masových vývarů... Vlastně "nastavuji" aromatické (lososové, tuňákové) či příliš tučné (máslo, mascarpone, škvarky, pečený bůček) pomazánky...
Dávame si obyčajne na suché topinky.
Recept som raz niekde objavila ako klobásovú pomazánku pre vegetariánov.
Tiež robím pomazánky so surovej mrkvy, ale po odstáti mi vadí tá tekutina.
Vďaka za zastavenie u mojeho receptu.