Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 352 kJ / 1 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,76 g |
Tuky | 37,12 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 184,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vyprážané halušky zo zemiakového cesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xrqm
Moje poznámka
Vyprážané halušky zo zemiakového cesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xrqm
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 5 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 10 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 42 minutami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 43 minutami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 45 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 1 hodinou
Cuketový perník
martianekk před 1 hodinou
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 5 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 12 hodinami
Tématické fráze:
jídlo na cesty recept,
jídlo na cesty recepty,
recepty na cesty,
receptíky zo slovenska,
recept halušky.sk,
halušky sk recept,
halušky recept sk,
recepty ha bramborove halušky,
bramborové těsto ha halusky,
recepty na halusky,
jan bizub,
zemiakové recepty,
vyprazane jablka,
top recepty na cesty,
halušky se špenátem a uzeným,
halušky zo slovenska,
halušky recept,
výborné halušky,
bizub
Suroviny:
brambory,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
sádlo,
mléko,
strouhanka,
vejce,
olej
Komentáře (14)