Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína zase jinak

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 619 kJ /
1 104 kcal
Bílkoviny31,17 g
Tuky47,74 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 746 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy126,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozeřejeme trochu oleje na osmažení masa. Řízky nakrájíme na nudličky, zelí na menší kousky a banámy na půlkolečka. Krok 2: Maso vložíme do pánve, osolíme, opepříme a přidáme drcené chilli dle chuti. Krok 3: Osmahneme až se maso zatáhne. Krok 4: Přidáme med a dobře promícháme aby se obalilo všechno maso. Krok 5: Vsypeme nakrájené zelí, arašídy a dusíme na větším plameni za občasného promíchání aby se vydusila všechna tekutina. Krok 6: Maso je měkké, šťáva je vydušená. Krok 7: Přidáme půlkolečka banánů a chvilku prohřejeme.

Zveřejněno 2. 8. 2009

Poznámka autorky aja.g

Kombinace chilli koření a medu s banánem je neskutečně dobrá. Sladká pikantní chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína zase jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQ91

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína zase jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQ91

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty čína, cina recepty, čína recept, kuřecí čína se zelím, recepty - čína, čína s banánem, čína jinak, recepty-čína, čína na medu, vareni cina, čína z pekingského zelí, čína-recepty, pekingský řízek, kureci rizky jinak, cina s pekingskym zelim, veprove maso zase jinak, čína se zelím, kuřecí maso se zelím, číná pekingské zelí, vareni-čina

Suroviny:
řízky kuřecí, zelí pekingské, arašídy, med, banán, sůl, pepř drcený, chilli, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu