Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené višně v čokoládě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Merylas Merylas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 611 kJ /
1 580 kcal
Bílkoviny22,00 g
Tuky116,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy104,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čokoládu s tukem rozpustíme ve vodní lázni, přidáme vše ostatní, promícháme a plníme menší papírové košíčky. Necháme ztuhnout. Krok 2: Poměry nemusíme přesně dodržovat, jen musíme mít dost čokolády, která nám vše spojí.

Zveřejněno 21. 12. 2008

Poznámka autorky Merylas

Višně nakládám do alkoholu podle tohoto receptu www.toprecepty.cz/recept/2291-visne-ve-vodce/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYDp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYDp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Terezko, já to ještě z kompotovaných višní nedělala;-) Určitě to půjde, z alkoholu bych přidala buď griotku nebo v nouzi rum. Ale bude to určené k rychlé spotřebě, takže bych dělala těsně před svátky a měla je někde v chladu.:-K

Merylas, chtěla bych se zeptat, jestli to jde udělat i z kompotovaných višní:-? Chtěla bych to udělat příteli jako cukroví, protože višně miluje :-);-).

vypadá to jako visnove muffiny....mája 11 let

maris, jestli tu možnost máš, tak určitě.Já je kupuju na trhu a zavářím nebo mrazím právě kvůli takovýmhle dobrůtkám. V tom jsou višně nepřekonatelné :-p:-p

Myslím,že budu nakládat višně. To musí být móóc dobrý!:yes:

Špagetko :-D:-D:-D

Merylas ......... já tě varuju ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
višně v čokoládě, vánoční cukroví nepečené, višně v čokoládě recept, nepecene vanocni cukrovi recepty, višně v alkoholu, nepečené cukroví, cukroví nepečené, cukroví s višní, recept na višně v čokoládě, cukroví višně v čokoládě, cukroví s višněmi, višně recepty, višně v čokoládě cukroví, cukroví višně, višně, nepecene cokoladove cukrovi, vánoční cukroví višně v čokoládě, čokoládá na cukroví, višně v alkoholu recept, nepecene cukrovi s visnemi

Suroviny:
čokoláda na vaření, tuk 100%, alkohol, ořechy vlašské, likér

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu