Suroviny
Porce: 20 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 938 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,86 g |
Tuky | 182,63 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 140,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléčnou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.
Krok 2: Přidáme ořechy, cukr, bílek, rum nebo griotku a vypracujeme těsto.
Krok 3: Každou višni obalíme kouskem těsta a utvoříme kuličku a necháme ztuhnout v chladničce.
Krok 4: Ve vodní lázni rozehřejeme hořkou čokoládu, přidáme máslo a dobře rozmícháme.
Krok 5: Kuličky vložíme do papírových košíčků a zalijeme čokoládou. Necháme ztuhnout v chladu.
Zveřejněno 20. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tetiny opilé višně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1g2
Moje poznámka
Tetiny opilé višně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1g2
Nejnovější recepty
Zapečené flíčky s hlávkovým zelím, slaninou, škvarky a vejci
Přidáno před 1 hodinou
Brambora s bramborem- vegetariánský recept
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí paličky na smetaně
Přidáno před 1 hodinou
Kokosová polévka se zázvorem
Přidáno před 3 hodinami
Krémová fazolová polévka se smetanou a krutonky
Přidáno před 12 hodinami
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Neregistrovaný před 1 minutou
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Neregistrovaný před 1 minutou
Francouzské brambory
Neregistrovaný před 1 minutou
Slepičí polévka plná srdíček
Neregistrovaný před 4 minutami
Bramboráky
Neregistrovaný před 4 minutami
Koka sušenky
Neregistrovaný před 8 minutami
Ajveniny koláčky s tvarohem, marmeládou a posýpkou
Neregistrovaný před 9 minutami
Kuřecí polévka
Neregistrovaný před 14 minutami
Krokodýl
Neregistrovaný před 15 minutami
Pečené jablka s perníkovým kořením.
Neregistrovaný před 17 minutami
Tématické fráze:
zpracování višní,
višně zpracování,
zpracovani visni recepty,
visne v griotce,
višně v rumu kuličky,
višně v rumu,
višne,
využití višní,
horké višně recept,
kuličky s višněmi,
horka visen recept,
višně v rumu recept,
kuličky s višní,
košíčky s višní,
višně využití,
chvilka pro tebe vánoční speciál 2013,
recept na višně v rumu,
višně v rumu využiti,
višeň,
horké višně
Suroviny:
čokoláda mléčná,
ořechy vlašské,
cukr moučkový,
bílek,
rum,
višně,
čokoláda hořká,
máslo,
košíčky papírové
Komentáře (11)