Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 35,53 g |
| Vláknina | 6,68 g |
| Cholesterol | 252 mg |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 8,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme remuládu. Celer nakrájíme na velmi jemné nudličky. Můžeme použít škrabku na zeleninu k tomu určenou a nebo můžeme nahrubo nastrouhat. Zakápneme citronovou šťávou, aby nám celer nezhnědl.
Krok 2: Smícháme majonézu s hořčicí a utřeným žloutkem, přistrouháme najemno okurku a smícháme s celerem. Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici.
Krok 3: Krkovici osolíme, opepříme a opečeme pozvolna z obou stran na rozpáleném oleji.
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2ox
Moje poznámka
Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2ox
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 54 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 16 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 18 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 51 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 54 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
salát z celeru,
recepty z celeru,
krkovička na celeru,
krkovička s celerem,
celerova salat,
celerová remuláda dle jamie olivera,
recept na přírodní krkovici,
pikantní remulada,
jak se dela remulada,
celerová remuláda,
jamie remuláda,
krkovika štáva
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
celer,
hořčice hrubozrnná,
majonéza,
žloutek,
okurky sterilované,
šťáva citronová,
petrželka,
celer,
sůl
Komentáře (4)
Andri,také mám škrabku na julienne nudličky od Tescomy,ale nejraději bych s ní škrábla do hodně daleka