Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 110 kJ / 2 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,33 g |
Tuky | 110,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Moje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí omáčka na pepři,
hovezi na pepři,
hovězí omáčka,
pepřová omáčka,
pepřová hovězí omáčka,
pepřová omáčka recept,
hovězí omáčky,
hovězí pepřová omačka,
hovezí na pepři omačka,
maso na pepřove omačce,
hovezi s peprovou omackou,
hovězí omáčka recepty,
hovězí s omáčkou,
hovězí maso na pepři,
pepřové omáčky,
maso v pepřové omáčce,
hovezi maso na peprove omacce,
hovězí recepty,
hovězí plátky na pepři,
hovezi maso v peprove omáčce
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
pepř mletý,
cibule,
vývar hovězí,
smetana 33%,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
olej řepkový,
jíška máslová
Komentáře (7)
Pomaláč sice nemám,ale dělávám podobně z kližky 50minut v papiňáku.Navíc ještě k opepřenému masu po orestování přidávám do vajíčka na luhování čaje 10kuliček barevného pepře.Hotové jídlo má sice pořádné"grády"ale smetana to krásně zjemní