Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 396 kJ / 1 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,19 g |
Tuky | 25,08 g |
Vláknina | 40,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 186,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivé Mexické bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ9
Moje poznámka
Ohnivé Mexické bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ9
Nejnovější recepty
Fazolový salát s rajčaty
Přidáno před 9 minutami
Čokoládové muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno 11. 5. 2025 06:11
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno 11. 5. 2025 05:00
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory
Moanka před 48 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamka1137 před 2 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MartaStehlikova před 12 hodinami
Hrachová polévka II.
Kajkajak před 13 hodinami
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
LenkaHor před 14 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Ilias před 14 hodinami
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 15 hodinami
Boloňská omáčka
poirotka před 15 hodinami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 15 hodinami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky,
bramboraky recept,
mexické recepty,
náplň do bramboráku,
mexické jídlo,
mexicka jidla recepty,
ohnive maso s bramborakem,
ostrá jídla recepty,
bramborak,
bramborak recept,
bramboráky s náplní,
mexické jídlo recept,
recept na bramboraky,
recepty na ostra jidla,
recepty ostra jidla,
bramboráky s ohnivým masem,
náplně do bramboráku,
ohnivé maso,
ostrá jídla,
ostrá jídla recept
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
žampióny,
pórek,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
omáčka chilli,
tabasco,
sůl,
tymián čerstvý
Komentáře (6)
To, ze Španělé nikdy neviděli Španělský ptáček sa veľmi mýlite.
Nielen, že v Španielsku to je bežné jedlo, ale existuje vo viacerých podobách, ktoré sa líšia použitým mäsom a použitou plnkou (Niños envueltos, Rollitos de carne rellena, atď.)
To, že sa v Španielsku nenazýva Španielsky vtáčik je podobne ako vo svete známa Španielska omeleta, ktorá sa volá Tortilla de patatas. Takisto Maďarský guláš sa v Maďarsku nazýva Pörkölt, ale bez slova maďarský.
Bolo by trochu divné vo vlastnej zemi nazývať jedlo aj menom krajiny.
V Rakúsku a v Bavorsku sú viaceré jedlá s názvom böhmische a pritom v Čechách ten názov nepoužívate. Nakoniec načo, keď je to domáci produkt.
Jinak ale skvostný recept na jídlo které v Mexiku vůbec neznají. No a co? V Maďarsku zas neznají náš Maďarský guláš a Španělé taky nikdy neviděli Španělský ptáček.