Pečený bažant
Jemné bažantí maso je zdravé a velmi chutné. Lidé ho jako pochoutku vyhledávají už po staletí. Stačí ho prošpikovat slaninou a upéct spolu s cibulí smaženou na másle. Poté si ho vychutnáme s rýží.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 592 kJ / 2 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,66 g |
| Tuky | 272,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93
Moje poznámka
Pečený bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
bažant recept,
recept na pečeného bažanta,
recept na bazanta,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
bazant,
recepty z bažanta,
recepty na bažanta,
recept bažant,
pečený bažant na divoko,
jak udělat bažanta,
jak upect bazanta,
recepty bažant,
recepty na peceneho bazanta,
jak upéci bažanta,
jak na bažanta,
recept z bazanta,
pecenybazant,
pečeme bažanta,
bažant s rýží
Suroviny:
bažant,
slanina,
máslo,
cibule,
sůl,
vývar masový
Komentáře (4)
Bažant si v každém případě zaslouží bodíka.