Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 634 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Mo
Moje poznámka
Hovězí srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0Mo
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce recept,
hovězí srdce,
recept na hovězí srdce,
hovězí srdce recepty,
hovezí na divoko,
recepty na hovězí srdce,
omáčka z hovězího srdce,
recept hovězí srdce,
hovězí srdce na smetaně,
srdce na divoko,
hovězí srdce na diviko,
hovězí srdce nadivoko,
recepty hovězí srdce,
omáčka srdce,
omačka ze srdcem,
hovězí na divoko recept,
srdce hovezi recept,
hovězi srdcem,
srdce nadivoko,
hovezi srdce omáčka
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
koření na divočinu,
masox,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
marmeláda rybízová,
smetana na vaření
Komentáře (6)
Když dusíte maso, je masox zcela zbytečný, tím masem získá omáčka dostatečnou chuť. Papriku bych taky nedávala, divoké koření úplně stačí, paprika hodí tu chuť směrem ke guláši a to už není "ono".