Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Novoroční králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvwY
Moje poznámka
Novoroční králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvwY
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 2 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 6 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 14 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
artistichideaway před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 1 hodinou
Jogurtová buchta
1anoli1 před 2 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 2 hodinami
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 4 hodinami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Margot kuličky
Junys před 16 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 16 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 17 hodinami
Tématické fráze:
co jíst na nový rok,
novoroční oběd,
co se nemá jíst na nový rok,
novoroční oběd recepty,
novoroční menu oběd,
co k obědu na nový rok,
zajíc recepty bezkonkurenční,
drůbež na nový rok,
recepty kralík na všechny způsoby,
novoroční menu,
králík na novy rok,
recepty na nový rok,
oběd na novy rok,
králík k obědu,
jak upéct kralíka,
novoroční menu recept,
králík recepty,
recepty na novoroční oběd,
pečeny kralik s krkovici,
co na oběd na nový rok
Suroviny:
králík,
máslo,
slanina,
citron,
sůl,
kmín celý,
koření nové koření,
cibule,
houby,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová
Komentáře (14)
V návaznosti na tvůj poslední komentář: včera jsem k obědu pekl krkovičku (tradičně vcelku) a k ní kočičák a dnes právě dopékám husu, k ní červené zelí s bramborovým a houskovým knedlíkem