Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,12 g |
Tuky | 54,53 g |
Vláknina | 20,36 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 62,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYJy
Moje poznámka
Carbonnades Flamandes - Vlámský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYJy
Nejnovější recepty
Pečený holandský řízek
Přidáno před 11 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 19 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská polévka
Petulice před 40 minutami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
IBera před 42 minutami
Králík v marinádě
Kaatrin před 1 hodinou
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Petulice před 1 hodinou
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 2 hodinami
Větrníky - habáni
wimra před 4 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 4 hodinami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 11 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
hnědý guláš,
hovězí carbonnades,
hovezi gulas hnedy,
vlámský salát,
belgicky gulas,
pečené hovdzie,
jak udělat hnědý guláš,
vlamske hovězí,
vlámský králík,
vlámské hovězí na tmavém pivu,
hnědý hovězí guláš recept,
vlámský bramborový salát recept,
vlámské pivní maso recepty,
palivy gulas samuraj,
vlamsky hovězí guláš,
vlámské hovězí recept,
vlamskygulas,
guláš na pivu,
vydatný hovězí guláš,
vlamske maso na pivu
Suroviny:
maso hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
cibule,
česnek,
cukr hnědý,
petrželka sušená,
bobkový list,
tymián,
pivo černé,
vývar hovězí,
ocet
Komentáře (14)