Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 518 kJ / 841 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,06 g | 
| Tuky | 48,05 g | 
| Vláknina | 30,87 g | 
| Cholesterol | 69 mg | 
| Sodík | 1,46 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 47,80 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o2z
Moje poznámka
					 
				
Kyselé zelí podle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2o2z
Nejnovější recepty
	
			 
	
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 27 minutami
	
			 
	
	
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 31 minutami
	
			 
	
	
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 1 hodinou
	
			 
	
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 2 hodinami
	
			 
	
	
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 2 hodinami
	
			 
	
	
Cookies s čokoládou
SofieA před 2 hodinami
	
			 
	
	
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 2 hodinami
	
			 
	
	
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 4 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 5 hodinami
	
			 
	
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kyselé zelí a cukrovka, 
						
						
							křimické zelí recept, 
						
						
							příprava kyselého zelí, 
						
						
							kyselé zelí recept, 
						
						
							jak zahustit kyselé zelí, 
						
						
							křimické zelí, 
						
						
							kysele zeli priprava, 
						
						
							sudové zelí, 
						
						
							jak uvarit kysele zeli, 
						
						
							kýselé zelí, 
						
						
							cukrovka a kyselé zelí, 
						
						
							zelí kyselé na cukrovku, 
						
						
							křimické zelí recepty, 
						
						
							kyselé zelí na cukrovku, 
						
						
							recept na krimicke zeli, 
						
						
							sudové zelí recept, 
						
						
							kyselé zelí do sudu, 
						
						
							kysane sudove zeli, 
						
						
							recepty na kysele zeli, 
						
						
							příprava kyselé zelí
						
					
						Suroviny:
						
							zelí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bok uzený, 
						
						
							voda ze strouhaných brambor, 
						
						
							koření nové koření mleté, 
						
						
							bobkový list mletý, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							ocet, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	
Komentáře (38)
Dajda: dík, určitě někdy zkusím, i když jako DIA je zcela nevhodné.
A ještě připomínka - když nebudu mít vodu ze syrových brambor, dá se zahustit br.škrobem Solamyl, i když já raději zahušťuji trochou mouky.
Motto: S blbcem se nikdy nepři - někdo by si nemusel všimnout, že je mezi vámi rozdíl
Já mám také jedno motto. Těžko se bavit s volem o neděli, když ho v sobotu zabijou.
Tím nechci nikoho urazit, ať si to na sebe nikdo nevztahuje, ale píši, čeho se držím celý život já
I když souhlasím s tím, že by fotky mohly být lepší, ale nutné nejsou.
Pokud sem někdo píše, tak asi musí mít počítač, těžko by to sem šlo vložit z klasického psacího stroje a na to, aby někdo fotil digitálním foťákem, nebo pokud jsou fotky z mobilu, tak nepotřebuje internet. To jsi tedy poněkud mimo !
A i na mobil, není problém něco vyfotit víckrát a použít.
Je asi těžké pro někoho, kdo tyto potíže nemá, představit si, že někdo prostě čistou fotku neudělá, ani kdyby se postavil na hlavu. Není to vždy otázka vůle
Já jen napsala že by to chtělo lepší fotky, recepty jsou fajn, ale třeba tohle zelí v hrnci, nebo ten hovězí pupek, to opravdu vypadá hodně nejedle.
tejaja: Já nikomu nebráním v tom, aby napsal svůj názor, toho jsem opravdu daleká, ale proč bych nemohla vyjádřit já ten svůj?
Vůbec nechápu, proč se autorovi podsouvá, že má hospodu www.toprecepty.cz/recept/41498-brabci--ze-%E2%80%9Eslajfu%E2%80%9C/ a tu si tady propaguje. Holt Praha nebo Košice nejsou tak originální jako hájovna Šlajf! Autor si to vymyslel hezky, každý hned ví, čí je to recept!
Reklama? Asi neééé
No, já ten název chápu jako povedený ©
Někteří tak mají signované své názvy a "někdo" podobným způsobem své obrázky
S těmi fotkami to je těžší. Ne každý má slušný foťák nebo mobil a ne každý umí fotit tak, aby to mohlo jít rovnou na výstavu. Já myslím ale, že se každý učíme. Nikdo učený z nebe nespadl. Dejme tomu šanci. Moje první fotky bych taky nejradši přefotila a takových nás tu je víc
S jedním však souhlasím, fotky by potřebovaly trochu více estetiky.