Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 28 056 kJ / 6 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,47 g |
| Tuky | 400,75 g |
| Vláknina | 29,60 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,14 g |
| Sacharidy | 632,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Moje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
metáčky,
svatební koláče vázané,
pouťové nekynuté koláče,
nekynuté posvícenské koláče,
posvícenské koláče nekynuté,
svatebni kolacky,
vázané svatební koláčky,
koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky recept,
nekynuté poutové koláče,
koláčky z nekynutého těsta,
svatební koláčky z nekynuteho těsta,
svatební koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky vázané,
vázané svatební koláče,
svatební koláče,
svatební koláčky ze sádla,
nekynute kolacky,
svatební metáčky,
svatebni vazane kolacky nekynute
Suroviny:
máslo,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
tuk,
droždí,
cukr
Komentáře (14)
Ten recept je můj, ne "receptů". Dobré jsou nejdříve 2 dny po upečení. Skvělá je právě ořechová náplň: mleté ořechy, med, skořice, rum, eventuálně troška piškotových drobečků. Těsto dávám po uhnětení do lednice - koláčky by neměly kynout během výroby.