Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,57 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,54 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Moje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 2 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatová omáčka na těstoviny
Bohunka37 před 23 minutami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
sazovitz před 47 minutami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Hanis před 49 minutami
Cuketový perník
LilianaKofronova před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
Patricia97 před 2 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 3 hodinami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 6 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 14 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 16 hodinami
Tématické fráze:
masové soté,
recepty z králíčího masa,
králičí maso recept,
králičí maso recepty,
hovězí sote,
recepty z kuřecího masa,
recepty na králičí maso,
soté z králíka,
kuřecí soté,
máslová jiška,
recepty králičí maso,
králičí nugetky,
sote s kuřecím masem,
kureci maso,
kralici maso-recepty,
recepty kuřecí maso,
vývar z králičího a kuřecího masa,
králičí panenka recept,
kureci sote na majorance,
kuřecí kraličí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule červená,
kapie,
vývar kuřecí,
nať petrželová,
máslo francouzské,
sůl,
olej,
pepř mletý
Komentáře (17)
S těmi teplotami je to, pravda, spolehlivé pravidlo našich babiček (ale komu se i při jejich dodržení někdy neudělaly cucky, ať hodí kámen či jedovatou slinu)
Napraveno - zvoleno "francouzské máslo"
Díky za rychlou odpověď, třeba to někomu pomůže.
Aby se nedělaly hrudky, musí být buď studená jíška a teplý pokrm nebo studený pokrm mícháš s teplou jíškou.