Suroviny
Porce: podle velikosti porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,77 g |
Tuky | 33,12 g |
Vláknina | 37,30 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 233,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Moje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 6 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 7 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 8 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 8 hodinami
Tématické fráze:
vločkový koláč s tvarohem,
vločkový dort,
vločkový koláč,
vločkové pečení,
pečení s proteiny,
vločkový koláč s jablky a s jogurtem,
jogurtovo vločkový koláč,
vlockovy ovocny kolac,
vločkové koláče,
recept na vločkovy drobenkový,
vločkové koláčky,
vločkový koláč s jogurtem,
vločkové ovocné recepty,
rybízový koláč vločkový,
jak dlouho pect vlockovy kolac,
smetanovo vločkový koláč,
vlockovy kolac s jahodami,
recept na ovocny kolac z vlocek,
ovocny vlockovy kolac,
bílkovina s ovocem
Suroviny:
vločky,
voda,
jogurt bílý,
semínka slunečnicová,
oříšky,
protein,
med,
ovoce
Komentáře (12)
A v jaké formě by se měly bílkoviny přidávat?