Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,72 g |
Tuky | 36,35 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 50,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Naporcovaného králíka opečeme na oleji. Cibuli nakrájíme nadrobno, očištěnou zeleninu na tenké nudličky a společně osmahneme na rozpáleném oleji dohněda.
Krok 2: Přidáme bobkový list, celý pepř, nové koření, jalovec, sušené švestky a opečené králičí maso, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Krok 3: Pak maso vyjmeme, omáčku zahustíme perníkem, přilijeme červené víno a krátce povaříme. Nakonec omáčku přecedíme a přidáme do ní nasekané a opečené mandle a rozinky. Podáváme s knedlíkem, gnochi, podle chuti.
Zveřejněno 19. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík načerno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wkj
Moje poznámka
Králík načerno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wkj
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 10 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 14 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 30 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 47 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 50 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
černá omáčka z králíka,
načerno,
kralik na černo,
králík recepty,
recepty králík na černo,
kraliknacerno,
nudličky z králíka,
králík na černo recept,
omacka nacerno,
recept kralik,
kralik recept,
černá omáčka s králíkem,
králík na černo knedlík foto,
černa omačka vanoční z kralika,
načerno s mandlemi,
cerna omacka z kralia,
top recepty kralik,
top recepty králík na černo,
recepty s kralikem,
recepty na kralika nudlicky
Suroviny:
stehno králičí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
švestky sušené,
perník strouhaný,
víno červené,
rozinky,
mandle,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
olej,
voda
Komentáře (22)
No, možná kdyby Jana Remkova: napsala "Díky, v rcc jsem opravila", tak by vám psaní ušetřila...
casino:150g nasekaných a opečených mandli?Já v surovinách vidím 70 g