Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 159 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,95 g |
Tuky | 71,45 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 224,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naše pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8vx
Moje poznámka
Naše pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8vx
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 13 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 minutami
Banánové lívance
VeruH. před 8 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 29 minutami
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 40 minutami
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 42 minutami
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 1 hodinou
Likér z aronie
Evka1670 před 2 hodinami
Tématické fráze:
mazání na pizzu,
rajčatové pyré na pizzu,
mazani na pizu,
pyre na pizzu,
pizza recept,
ja udelat pizzu,
nápln na pizu,
rajčatová náplň na pizzu,
rajčatové mazání na pizzu,
mazaní na pizzu recept,
jak na dobrou pizu,
recept na piczu,
pizza mazání,
jak se dělá mazání na pizzu,
potěr na pizzu,
iak se dělá mazání na pizzu,
zakladni mazani na pizzu,
recept mazání na pizzu,
recept na mazání na pizzu,
mazání na pizza
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
droždí,
olej,
voda,
mléko,
koření pizza,
paprika čerstvá červená,
rajče,
salám,
sýr
Komentáře (22)