Vdolečky z majonézy
Smažené moučníky jsou vyhledávané dětmi i dospělými. Chutné, kypré a vymazlené zavařeninou, šlehaným oslazeným tvarohem, či šlehačkou. Dobrota, kterou lehce připravíte podle našeho receptu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 412 kJ / 2 967 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,30 g |
| Tuky | 109,17 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 178 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 419,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vdolečky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMBg
Moje poznámka
Vdolečky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMBg
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 31 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Panova před 1 minutou
Kokosové kuličky z vařených žloutků
Panova před 1 minutou
Šunková pěna
Radka310 před 35 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 15 hodinami
Tématické fráze:
koblihy z majonézy,
vdolky z majonezy,
vdolky z Majolky®,
vdolecky z Majolky®,
vdolky s majonézou,
majonézové vdolečky,
vdolečky s majonézou,
majonéza recept,
vdolky z kynutého těsta,
majonéza hellmans,
koláče z majonézy,
Majolkové® vdolky,
Majolkové® koblihy,
Majolkové® vdolečky,
vdolky s majonezy,
vdolky s Majolkou®,
kynuté koláče z majonézy,
masopustní koblihy z Majolky®,
hellmanns majonéza,
recept na koblihy z majonézy
Suroviny:
cukr,
mléko,
droždí,
mouka polohrubá,
sůl,
majolka
Komentáře (55)
zůstává měkké.Jinak už koláče nedělám,jen s tím rozdílem,
zadělávám v domácí pekárně se sušeným droždím.
Posílám +1 bodík.
Posílám jen fotečky, bod jsem už udělila předtím...