Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,63 g |
| Tuky | 17,50 g |
| Vláknina | 26,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Moje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 57 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 17 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 1 hodinou
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 2 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
forma na pečení chleba v troubě,
pečení chleba v troubě,
forma na pečení chleba,
selský chléb,
pečeme chleba v troubě,
formy na pečení chleba,
selsky chleb recept,
pečeni chleba troubě ve forme,
formy na pečení chleba v troubě,
selsky chleba recept,
pečeni chleba troubě,
celozrnný chléb pečený v troubě,
keramická forma na chleba,
doba pečení chleba,
bochník chleba,
keramické formy na pečení,
keramická forma na pečení chleba,
chleba pečený v troubě,
doba pečení chleba v troubě,
keramická forma na chléb
Suroviny:
kvásek,
voda,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná,
mouka kukuřičná,
mouka pšeničná,
voda,
sůl hrubá,
cukr krupice,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
kvásek
Komentáře (11)
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...