Rostbíf klasický
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 683 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 323,46 g |
Tuky | 77,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
Moje poznámka
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 55 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
rostbíf recept,
rostbíf,
recept na rostbíf,
rozbíf recept,
rozbíf,
recept na rozbíf,
rozbiv,
nízký roštěnec použití v kuchyni,
rosbíft,
omáčka k rostbífu,
roztbif,
recept rostbíf,
omáčka k roastbeef rostbíf,
rozbief,
recepty na rostbíf,
omáčky k rostbífu,
jak připravit rostbíf,
příloha k rostbifu,
rozbyv,
rozbíf z nizkého roštěnce
Suroviny:
roštěnec nízký,
hořčice hrubozrnná,
olej,
tymián,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
No, všichni opisujeme, že
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.
http://www.receptyonline.cz/recept--rostbif-ii--53...