Rostbíf klasický
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 683 kJ / 2 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 323,46 g |
| Tuky | 77,48 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 675 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
Moje poznámka
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
Nejnovější recepty
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 30 minutami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s hráškovou kaší
Přidáno před 3 hodinami
Nakládaný hermelín s cibulí
Přidáno před 3 hodinami
Londýnské řezy
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
Potocky před 18 minutami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 27 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 41 minutami
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 41 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 1 hodinou
Hovězí krk na houbách
test12 před 1 hodinou
Avokádová pomazánečka
AndraV před 1 hodinou
Kotlety v paprikách
david.k před 1 hodinou
Rychlé zdravé vánoční cukroví / Fitness
Topmnam před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
nelinka62 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rostbíf recept,
rostbíf,
recept na rostbíf,
rozbíf recept,
rozbíf,
recept na rozbíf,
rozbiv,
nízký roštěnec použití v kuchyni,
rosbíft,
omáčka k rostbífu,
roztbif,
recept rostbíf,
omáčka k roastbeef rostbíf,
rozbief,
recepty na rostbíf,
omáčky k rostbífu,
jak připravit rostbíf,
příloha k rostbifu,
rozbyv,
rozbíf z nizkého roštěnce
Suroviny:
roštěnec nízký,
hořčice hrubozrnná,
olej,
tymián,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
No, všichni opisujeme, že
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.
http://www.receptyonline.cz/recept--rostbif-ii--53...