Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 317 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,32 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
Moje poznámka
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
marináda na hovězí steak,
steak,
nakládání masa na steaky,
steaky,
nakládání steaků,
bizoní steak,
marináda na steaky,
stejky,
nakládání masa do alkoholu,
marinada na steak,
marinády na steaky,
nakládání steaků z hovězího,
recept stejk,
jak na steaky,
steak recept,
recepty na steaky,
marinády na hovězí steaky,
marinada na hovězi steaky,
hovězí steak brusinky,
steak recepty
Suroviny:
steak hovězí,
tymián sušený,
jalovec,
koření nové koření,
pepř,
ocet jablečný,
víno portské,
olej,
marináda,
máslo,
brusinky zavařené
Komentáře (14)