Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 812 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 2,80 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Moje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Nejnovější recepty
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 17 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 17 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno před 23 hodinami
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Placka z cukety s příchutí máty
Přidáno 29. 8. 2025 10:08:42
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Přidáno 29. 8. 2025 08:48:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 1 hodinou
České buchty
Martas6 před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 1 hodinou
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 1 hodinou
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 1 hodinou
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 1 hodinou
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Javor před 2 hodinami
Plátky z krkovičky na česneku
Sahula před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Stanas před 3 hodinami
Tématické fráze:
obalovany bucek,
hlívový guláš,
veprovy buček na zázvoru,
krkovička hlíva,
jak pěstovat zázvor,
hlívový,
recepty se zazvorem,
bůček recepty,
uzený bůček a hlíva,
obalované maso se zázvorem,
hliva ve sklepě,
teplý hlívový salát,
zazvor pestovat diskuze,
vepřový bůček se zázvorem,
buchta se zázvorem,
jídla se zázvorem,
vepřové na zázvoru,
roláda s hlívovou náplní,
bucek obaleny v koreni,
vepřoví bůček na zázvoru
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
hlíva ústřičná,
zázvor,
koření vepřová pečeně,
mouka hladká,
olej,
solamyl,
pepř,
sůl
Komentáře (14)