Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 266 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 17,08 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 31,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenykl s máslovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDNz
Moje poznámka
Fenykl s máslovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDNz
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
fenykl úprava,
úprava fenyklu,
fenykl recepty,
úprava fenyklu video,
úprava z fenyklu,
uprava fenykl,
fenykl zelenina-uprava,
vaříme z feniklu,
fenykl zelenina recepty,
recept na úpravu fenyklui,
zelenina. fenykl,
jak použít fenykl recepty,
zapečená zelenina se strouhankou s parmazánem,
fenykl zeleninový recepty,
fenykl zelenina úprava,
zelenina fenykl recepty,
fenykl treska recept,
jak upravit kupovane kruti rolky,
fenykl zelenina recept,
fenykl-zelenina úprava
Suroviny:
fenykl,
strouhanka,
máslo,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (8)
Dělala jsem z něj velmi dobrý salát, ale takhle jednoduše mne úprava nenapadla. Tak to zkusím z kupovaného, abych věděla, o co jsem přišla
+5
Jaruško, už je načase