Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 557 kJ / 5 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,12 g |
Tuky | 236,96 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 701,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Senzační scones
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71P8
Moje poznámka
Senzační scones
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71P8
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 6 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 9 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 10 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 10 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 12 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 13 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 14 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 16 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečivo scones,
slané scones,
scoun,
scony pečivo,
senzační moučník,
scouny,
peceni scons,
senzační recepty na moučníky,
recepty anglické pečivo scoun,
scones pečivo,
scones pečivo,
senzační moučníky,
koláčky scouns,
slane scones recept,
bochánky scons,
senzační cukroví,
scounes,
domácí scones,
recety cz,
scones slané
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
sůl,
máslo,
ovoce sušené,
kůra pomerančová,
smetana ke šlehání,
vejce,
voda,
cukr krystal
Komentáře (9)