Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 192 kJ / 4 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,71 g |
Tuky | 169,33 g |
Vláknina | 31,26 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 499,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové bochánky s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O24E
Moje poznámka
Ořechové bochánky s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O24E
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 3 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 6 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 6 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 6 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 6 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 7 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
ořehové bochánky,
mazancové bochánky,
bochánky s kandovaným ovocem,
ořechového bochanky,
velikonoční bochánek ořechový,
kynutý mazanec s kandovaným ovocem a orechx,
bábovka s ořechy a kompotovaným ovocem,
uzené stehno s rýží
Suroviny:
mléko,
vejce,
máslo,
rum,
droždí,
cukr,
mouka hrubá,
mouka hladká,
sůl,
cukr vanilkový,
ořechy vlašské,
ovoce kandované,
rozinky,
mléko,
med
Komentáře (11)
Kandované ovoce nám taky nechutná, proto ho tam, kde to lze, nahrazuju tím sušeným.