Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 163 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,91 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,31 g |
Sacharidy | 18,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0qL
Moje poznámka
Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0qL
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 3 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty lilek se sýrem a smetanou,
lilek recepty,
lilek se smetanoz,
lilek s mletým masem,
recepty s lilkem,mletym masem a smetanou,
zapečený lilek s pórkem,
recept na maso se smetanou,
lilek recept,
lilek obalený v mletém masem,
lilek na kolečka maso,
recepty lilek smetanou,
lilek zdenek,
pórková s mletým masem a smetanou,
lilky s mletym masem a smetanou,
pochutiny s lilku,
mlete maso porek smetana,
recepty lilek s mletym masem porek,
cuketa s mletým masem a anglickou slaninou,
lilek s mletým masem a brambory,
příprava a ochucení lilku
Suroviny:
lilek,
maso mleté,
vejce,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana na vaření,
slanina anglická,
pórek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (14)
Možná ještě příště zkusím o jednu vrstvu navíc a přidat lilek, aby ještě více doplnil zeleninovou chuť k masu.
Díky za inspiraci.
Buď vy z nás, nebo odborník z vás si dělá srandu...
Tá je totiž určená iba na priamu konzumáci a nie na varenie, pečenie a pod. Info mám od odbornka-mäsiara.