Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 163 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,91 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,31 g |
Sacharidy | 18,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0qL
Moje poznámka
Lilek s mletým masem, pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0qL
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 22 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 49 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty lilek se sýrem a smetanou,
lilek recepty,
lilek se smetanoz,
lilek s mletým masem,
recepty s lilkem,mletym masem a smetanou,
zapečený lilek s pórkem,
recept na maso se smetanou,
lilek recept,
lilek obalený v mletém masem,
lilek na kolečka maso,
recepty lilek smetanou,
lilek zdenek,
pórková s mletým masem a smetanou,
lilky s mletym masem a smetanou,
pochutiny s lilku,
mlete maso porek smetana,
recepty lilek s mletym masem porek,
cuketa s mletým masem a anglickou slaninou,
lilek s mletým masem a brambory,
příprava a ochucení lilku
Suroviny:
lilek,
maso mleté,
vejce,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana na vaření,
slanina anglická,
pórek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (15)
Možná ještě příště zkusím o jednu vrstvu navíc a přidat lilek, aby ještě více doplnil zeleninovou chuť k masu.
Díky za inspiraci.
Buď vy z nás, nebo odborník z vás si dělá srandu...
Tá je totiž určená iba na priamu konzumáci a nie na varenie, pečenie a pod. Info mám od odbornka-mäsiara.