Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,62 g |
Tuky | 10,87 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cesnak a cibuľu narežeme nadrobno a na troške oleja restujeme. Pridáme narezaný zeler, na kocky narezané zemiaky a na malé kocky nakrájanú cuketu.
Krok 2: Zalejeme vývarom a na miernom ohni varíme 10-15minút.
Krok 3: Do horúcej polievky dáme špenát a 3 min jemne povaríme. Pridáme lístky mäty, osolíme, okoreníme a polievku rozmixujeme.
Krok 4: V tanieri polievku pokvapkáme olivovým olejom a ozdobíme lístkami mäty.
Zveřejněno 25. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelená polévka na nervy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noE5
Moje poznámka
Zelená polévka na nervy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noE5
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 6 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 23 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 44 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 46 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelená polévka
Suroviny:
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
cuketa,
brambory,
špenát,
vývar zeleninový,
olej,
máta,
sůl,
pepř,
olej olivový,
máta
Komentáře (4)