Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 725 kJ / 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 6,40 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.
Krok 2: Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.
Krok 3: Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5j
Moje poznámka
Roštěnky s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5j
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínský guláš II
Fitulka před 24 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 52 minutami
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 1 hodinou
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 2 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
babičino recepty,
výborné roštěnky,
výborná roštěnka,
roštěnka,
babiččina roštěná,
rošťenky,
babiččiny recepty roštěná,
babičina roštěná,
nakladane roštenky,
oregano recepty hovězi maso,
kuchine,
babiččiny roštěnky,
recept na výbornou roštěnku,
tajemství mojej kuchyne.sk makový dort,
tajemství mojej kuchyne.sk makový dort,
wwwtajemství mé kuchyně.sk,
babiččiny recepty rostenky,
vyborny rostenky,
roštěnky na hořčici,
nakladana rostenka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
vegeta,
sýr hermelín,
olej,
kečup pikantní,
hořčice pikantní,
smetana sladká
Komentáře (3)
to ...tak velmi nasvietene, ze to nie je ani poznat, co je oprete o ten zavitok...tak to je platok syra.