Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 301 kJ / 1 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,46 g |
Tuky | 82,83 g |
Vláknina | 19,44 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 157,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq4Q
Moje poznámka
Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq4Q
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 7 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 8 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 8 hodinami
Tématické fráze:
nové brambory s dipem,
pečené brambory s česnekovým dipem,
nové brambory recept,
brambory s bylinkovým máslem,
zapečene brambory s cesnekovym dipem,
pečeně brambory s cesnekovym maslem,
pečený brambor s česnekovým dipem,
pečené brambory s česnekovým dipem,
brambora v alobalu s bylinkovym dipem,
recept nové brambory,
brambory s česnekovým máslem
Suroviny:
brambory rané,
smetana zakysaná,
jogurt,
hořčice,
ančovičky v oleji,
sůl,
pepř bílý,
pažitka,
bazalka čerstvá,
máta,
petržel,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (5)