Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWzL
Nejnovější recepty
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 20 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře neskutečně dobré
IvaTe před 16 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
IBera před 1 hodinou
Jablečná roláda
Petulice před 2 hodinami
Květák v těstíčku
Petulice před 2 hodinami
Bublanina s ovocem
Miroslav_Steiger před 2 hodinami
Sirup z rýmovníku
Foxinka před 3 hodinami
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 12 hodinami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 16 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka,
omáčka z divočáka,
divočák na grilu,
divoké prase recepty,
divočák recepty,
recepty z divokeho prasete,
pikantni omacka,
recepty divoke prase,
divočák na černo,
recepty na divoke prase,
grilování zvěřiny,
prase divoké recepty,
omáčky z divočáka,
grilování divočáka,
divoké prase recept,
divočák na grilu recept,
recepty divočák,
divoké prase na grilu,
minutky z divocaka,
omačka s divočaka
Suroviny:
zavařenina rybízová,
zavařenina malinová,
hořčice,
kůra citronová,
sůl,
jalovec,
víno červené
Komentáře (8)