Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 186 kJ / 2 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,15 g |
Tuky | 13,40 g |
Vláknina | 31,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,57 g |
Sůl | 16,30 g |
Sacharidy | 488,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chleba II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElRl
Moje poznámka
Bramborový chleba II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElRl
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 5 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Tynaja před 3 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 4 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 11 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 16 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy chleba,
bramborový chléb,
bramborový chléb recept,
chleba z brambor,
bramborový chléb z domácí pekárny,
chléb z brambor,
bramborový chleba recept,
recept na bramborový chleba,
recept na bramborový chléb,
sangria recept,
chleb s bramborovou kasi,
domácí chleba s bramborem,
bramborový chleb z pekárny,
domácí chleba s bramborovou kaší,
chleba s bramborovou kaší,
bramborovy chleb pekarna,
recept na chleba pekárna,
recept chleba s brambory,
chléb s bramborem,
bramborový chléb do pekárny
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
koření chlebové,
bramborák v prášku,
sůl,
brambory,
mouka žitná,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (19)
Je opravdu moc dobrý
Děkuji.
A semínka můžeš v podstatě přidat do jakéhokoliv chleba. Ať se ti podaří!