Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
Moje poznámka
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 47 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečené maso se sýrem,
maso se šlehačkou a syrem,
zapečené maso se sýrem a šlehačkou,
maso zapečené se sýrem a šlehačkou,
maso se syrem a slehackou,
recepty zapečene maso,
vepřové maso zapečené se šlehačkou,
zapečené maso se šlehačkou,
maso zapečené se šlehačkou a sýrem,
zapečené maso se šlehačkou a sýrem,
maso zapečené se sýrem,
vepřové zapečené se sýrem a se šlehačkou,
maso se sýrem a šlehačkou recepty,
zapečené vepřové maso se sýrem,
zapečené těstoviny se šlehačkou a sýrem,
vepřové maso se šlehačkou a sýrem,
argentinske koreni,
maso a sýr recepty,
argentínský sýr,
vepřové maso zapečené se sýrem a šlehačkou
Suroviny:
pečeně vepřová,
cibule,
česnek,
sýr niva,
sýr eidam,
sýr romadur,
paprika čerstvá červená,
smetana 33%,
koření argentina,
sůl
Komentáře (24)
V Argentíne síce pripravujú aj bravcové (vepřové) mäso, ale viac ako 90 % pripravujú hovädzie.
Apropó, ty nikam do jídla nedáváš česnek
Všem moc děkuji, že se vám recept líbí, dost mě to překvapilo a vyzkoušejte to