Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 411 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
Tuky | 73,28 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Moje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 17 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 36 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 49 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídla s tofu,
pokrmy z tofu,
tofu recepty,
co uvařit z tofu,
jídla z tofu,
tofu cena,
recepty z tofu,
jídlo z tofu,
vaříme z tofu,
pokrmy s tofu,
varime s tofu,
tofu na paprice,
recepty s tofu,
tofu,
jak uvarit tofu,
co uvařit s tofu,
pokrm z tofu,
tofu recept,
jídlo s tofu,
dietní jídla z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
pepř,
kmín mletý,
majoránka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (20)
Celý recept po slovensky, ale namiesto "s haluškami" napíšeš "s nokami". Keď už tak strašne chceš noky poslovenčiť, tak "nokmi". Nie nokami...
pro Janka (neregistrovaný/á) - každá kuchařka je osobnost a má svůj styl a to je na vaření právě to krásné. Každý si vybere a jestliže mi něco nechutná, nebudu hanět autora, nejvýš napíšu, že tohle u nás nejede.A pokud jsi nabroušená proti autorce, tak si to prosím dej jinam, ne sem. Howgh.
Jana Remková má hlavně recepty, které patří mezi tzv. běžné. Tejaja zase preferuje recepty méně běžné...no a co?