Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 392 kJ / 1 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,50 g |
| Tuky | 17,78 g |
| Vláknina | 15,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 286,72 g |
Postup přípravy
Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé a jemně nastrouhané brambory, ale musíme ubrat v receptu trochu vody. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou bramboru.
Remosku mám menší, o průměru 22 cm.
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J66
Moje poznámka
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J66
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 55 minutami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 10 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 21 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 6 minutami
Vepřová játra dušená
Sahula před 9 minutami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 10 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 10 minutami
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 17 minutami
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 20 minutami
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 28 minutami
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 1 hodinou
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 1 hodinou
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty s grahamovou moukou,
remoska recepty,
misu k remosce,
mísa k remosce
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
kaše bramborová v prášku,
sůl,
cukr,
voda,
olej,
droždí čerstvé,
Komentáře (6)