Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Moje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 23 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 23 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno 17. 10. 2025 17:28:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 19 minutami
Hovězí guláš
dejvi01 před 22 minutami
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 31 minutami
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 46 minutami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 56 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 3 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovezí omacka,
babicovy dobroty znojemská pečeně,
omacka z hoveziho vyvaru,
hovezi omacka recept,
znojemska hovezi pecene,
hovězí omacky,
hovězí na omáčku,
omačka hovězi,
omáčky z hovězího vývaru,
babicova znojemska pecene,
znojemská pečeně babicovy dobroty,
omáčka s okurkou,
omacka s okurkama,
vaříme z hovězího masa,
omáčka z hovězího,
babicovy dobroty-znojemska pecene,
babicovy dobroty recepty znojemská pečeně,
babicova znojemska,
omacky z hoveziho,
hovězí s okurkou
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
masox,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (15)
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě