Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,87 g |
| Tuky | 24,82 g |
| Vláknina | 10,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 40 minutami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 4 minutami
Květáková polévka
tomstny před 30 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 38 minutami
Nejlepší langoše
LUCAH před 2 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 2 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 4 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 4 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 4 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
rajčatová omáčka zavařování,
zavařování dýně,
rajčatove zavařeniny,
rajčatová salsa zavařování,
zavařování rajčatová omáčka,
zavařování rajčatovych omáček videa,
zavařená rajčatová omáčka,
středomořská omáčka,
rajčatová zavařenina,
zavařování omáček,
rajčatová omáčka k zavaření,
rajčatová omáčka zavařenina,
rajčata zavařování s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
sterilovana rajcatova omacka,
zavareni rajcatove omacky,
kapari omáčka,
zavařování rajčatové omáčky,
rajčatová omáčka s kapari
Suroviny:
rajče,
česnek,
olej,
cukr,
pepř,
kapary,
olivy černé,
sůl
Komentáře (3)