Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,87 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 10,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 43 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 48 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
rajčatová omáčka zavařování,
zavařování dýně,
rajčatove zavařeniny,
rajčatová salsa zavařování,
zavařování rajčatová omáčka,
zavařování rajčatovych omáček videa,
zavařená rajčatová omáčka,
středomořská omáčka,
rajčatová zavařenina,
zavařování omáček,
rajčatová omáčka k zavaření,
rajčatová omáčka zavařenina,
rajčata zavařování s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
sterilovana rajcatova omacka,
zavareni rajcatove omacky,
kapari omáčka,
zavařování rajčatové omáčky,
rajčatová omáčka s kapari
Suroviny:
rajče,
česnek,
olej,
cukr,
pepř,
kapary,
olivy černé,
sůl
Komentáře (3)