Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 904 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 102,73 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 26,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Moje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 8 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 22 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 minutami
Tvarohová bublanina
tamarit před 26 minutami
Salát Coleslaw
LA.63 před 45 minutami
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 4 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 6 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 7 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
varmuža ryby hodonín,
rybí prodejna varmuža hodonín,
varmuža ryby,
ovocná polévka,
recepty lidové recepty,
prodejna ryb hodonín,
ryby varmuza hodonin,
prodejna rybena hodonín,
ryby varmuza,
rybí prodejna hodonín,
varmuža ryby hodonín prodejna,
ryby hodonín,
hodonín rybena prodejna,
warmuza hodonin,
varmuža,ryby,
varmuža jídlo,
hodonín rybena,
rybena hodonín.cz
Suroviny:
slanina,
cibule,
mléko,
krupice dětská,
vejce,
klobása,
sůl,
pepř,
masox,
pažitka,
Komentáře (15)
Zdeni, právě že to tak nemusí být, ten název má víc významů, ale dobrého jídla se týká určitě
http://is.muni.cz/th/155755/ff_m/celek.doc