Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 84,53 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček si vymázneme olejem (sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny.
Krok 2: V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata, tymián, pepř, nové koření, bobkové listy, osolíme a chvíli podusíme.
Krok 3: Pak přendáme do pekáčku na anglickou slaninu, na něj si vyskládáme uzené maso nakrájené na plátky, malinko ho posypeme pepřem, můžeme přidat pivo a dáme odkryté zapéct, až bude maso hezky dohněda.
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Moje poznámka
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 8 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 8 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
kyselé zelí recept,
kyselé zelí,
jak uvarit zeli,
uzene na zeli,
uzene v zeli,
jak uvařit kyselé zelí,
kysele zeli recepty,
kyselé zelí s uzeným,
kyselé zelí nejlepší recepty,
uzené zelí,
uzené a zelí,
pikantní zelí,
kyselé zelí a uzeným,
uzená žebra na zelí,
recept na kyselé zelí,
jak správně uvařit kyselé zelí,
moravské uzené maso,
recept kysele zeli,
zelí kyselé,
zelí uzené
Suroviny:
uzené moravské,
slanina anglická,
zelí kysané,
rajče,
cibule,
bobkový list,
tymián,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl,
olej,
pivo světlé
Komentáře (39)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne